Εθελοντικές αιμοδοσίες στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

 
Με το σύνθημα «Ό,τι ομάδα είσαι, εμείς σε περιμένουμε» ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενισχύει τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος διοργανώνοντας δια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας και των Δημοτικών Κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού δύο νέες εθελοντικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στις δύο Δημοτικές Ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.


«Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση και ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιεί μια οργανωμένη εκστρατεία με τακτικές αιμοδοσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πετυχημένη λειτουργία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος η οποία έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του, προσφέροντας αίμα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

Το πρόγραμμα της εθελοντικής αιμοδοσίας έχει ως εξής:
Δημοτική Ενότητα Ελευθέριου Κορδελιού
-Τετάρτη 3 Ιουλίου από τις 9.00 – 13.00 μπροστά από το δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την Τράπεζα του δήμου μας. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο προσφέρεται!» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, Μαρία Τουλή.

Δημοτική Ενότητα Ευόσμου
-Κυριακή 7 Ιουλίου από τις 9.00-13.00 μπροστά από το δημαρχείο στην Πλατεία Ευόσμου, όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Η ανάγκη σε αίμα αφορά όλους τους ανθρώπους σχεδόν σε κάποια φάση της ζωής τους. Έτσι και η προσφορά αίματος, σε κάθε δυνατή ευκαιρία, πρέπει να είναι υποχρέωση όλων. Γιατί η προσφορά αίματος δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά επιτακτικό καθήκον. Μια μονάδα αίματος είναι δώρο ζωής» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου, Χαράλαμπος Βασιλειάδης.

Πηγή: seleo.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *