Ερευνητικό πρόγραμμα για τη δημιουργία της «νέας γενιάς» καλλυντικών

D6FEEE534CC7CCC7062584954317DC46.jpg

  Η εξέλιξη της επιστήμης και η ανάπτυξη της έρευνας αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα καλλυντικά, τη δράση τους και τα αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα.

Μία επιστημονική έρευνα έχει ξεκινήσει, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο τη δημιουργία μίας «νέας γενιάς» καλλυντικών με ενισχυμένη δραστικότητα.

Σκοπός της έρευνας, η οποία χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η ανάπτυξη νέων δομών ώστε τα «νέας γενιάς» καλλυντικά να εμφανίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα και για μακρύ χρονικό διάστημα, όπως και να επιτύχουμε την επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους.

Οι νέες αυτές δομές θα βασιστούν σε τεχνολογίες αιχμής στο πεδίο του εγκλωβισμού βιοδραστικών ουσιών, όπως η ξήρανση με ψεκασμό και η ηλεκτροστατική ινοποίηση.

Οι φόρμουλες που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος υπακούουν στην αυστηρή Ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τα καλλυντικά προϊόντα και όλες οι χρησιμοποιούμενες ουσίες είναι ελεγμένες και εγκεκριμένες, μετά από ενδελεχείς τοξικολογικές μελέτες.

Στην πανευρωπαϊκή αυτή έρευνα συμμετέχει το Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών (ΕΣΑΔ) της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ερευνητικά κέντρα και εταιρείες, με ηγετικό ρόλο στον χώρο των καλλυντικών και των φαρμάκων.

Η μοναδική ελληνική μάρκα καλλυντικών που συνεργάζεται με το ΕΣΑΔ στην πανευρωπαϊκή αυτή έρευνα είναι τα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB.

Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. σε συνεργασία με αναγνωρισμένους έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, έχουν ήδη αναπτύξει τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες ενισχύουν τις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας και οδηγούν σε ορατή αποκατάσταση της νεανικότητας του δέρματος!

Τα προϊόντα YOUTH LAB. συστήνονται από δερματολόγους και διανέμονται στα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση youthlab.com.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *