«Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο»

4D17C0736101A4C508615437596F258E.jpg

  Τεράστια κόντρα ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του MEGA μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη και της αντιπροέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνας Ράπτη.

Η κόντρα που ξέσπασε ήταν άνευ προηγουμένου με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: «Ντροπή σας. Ντροπή σας. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο».

Από την πλευρά της η κ. Ράπτη ανέφερε ότι «περιμέναμε ότι θα τα ανατρέψει ο ελληνικός λαός. Είναι εγκληματική πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν θα είμαστε αρνητικοί αν γινόταν με υποδομή και οργανωμένο σχέδιο. Δε θέλουν να υπάρχει δημόσια υγεία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έξαλλος για τα λεγόμενα της αντιπροέδρου, έλεγε: «Έχουμε έλλειμμα συνεννοήσεως. Μόνο τους εξωγήινους αφήσατε απ’ έξω».

Παράλληλα είπε ακόμη ότι «το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν». Και πρόσθεσε πως «δεν έχετε καταλάβει τίποτα από το σχέδιο ακόμη».

Κάπου εκεί άρχισε, διαμαρτυρόμενος, να λέει ότι «αρχίζει να καταντά και λίγο κουραστικό αυτό. Κάνετε αυτή τη φασαρία. Ντροπή σας από ένα σημείο και έπειτα. Σιγά τα ωά. Σας βαρεθήκαμε. Ο λαός εμάς ψήφισε. Να αποδεχθείτε τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ο λαός αποφάσισε, εξέλεξε εμάς και εφαρμόζουμε το σχέδιο. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο. Ντροπή σας. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε την κοινωνία. Αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπετε εκεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε την κ. Ράπτη ότι δεν ασκεί κριτική στην Υγεία αλλά κάνει πολιτική λέγοντάς της ότι «πήρατε το 4%. Ο λαός εμάς ψήφισε».

Τόνισε ακόμη ότι «δεν έχουν πειστεί οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της άκρας Αριστεράς». «Τι να κάνουμε; Ο λαός δεν είναι μαζί τους. Τι να κάνουμε τώρα;».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *