Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

derm1-656x410.jpg

Για μια ακόμη χρονιά, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης για πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος.

Η δράση υλοποιείται σε 5 δήμους της Αττικής από 27 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2015 και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Νίκαιας-Ρέντη, Αμαρουσίου και Αγκιστρίου.

Η δράση περιλαμβάνει ενημερωτική ημερίδα με ομιλίες από διακεκριμένους ιατρούς δερματολόγους με θέμα «Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα: Πρόληψη και Θεραπεία» και εξέταση του κοινού από ιατρούς δερματολόγους.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:

– Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας (Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών) του δήμου Νίκαιας – Ρέντη.

– Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο δήμο Αμαρουσίου

– Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 στο δήμο Αγκιστρίου.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Αγκιστρίου κα η εξέταση του κοινού θα γίνει στο αγροτικό ιατρείο.

Οι ενημερωτικές ημερίδες θα πραγματοποιούνται σε κάθε Δήμο από 10.30 – 11.30 π.μ. και οι εξετάσεις του κοινού από τις 11.30 – 14.00 και από 16.00 – 20.00.

Η καμπάνια θα υλοποιηθεί με τη επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος και με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Bristol – Myers Squibb και Leo Pharmaceuticals.

poster.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *