Δωρεάν μαστογραφίες σε οικονομικά αδύναμες γυναίκες

Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε οικονομικά αδύναμες γυναίκες προσφέρει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και ο δήμος Πειραιά με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, σε συνεργασία με ΚΕΔΕ και Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγεία (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας ELPEN.

Στόχος είναι να βοηθηθούν οι γυναίκες που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο.

Η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στον πεζόδρομο Δραγάτση, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και στο πάρκο Γεννηματά (οδός Αγ. Ελευθερίου) την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά στο 2131601802 (9.00-13.00), ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τον μαστογραφικό έλεγχο οι γυναίκες πρέπει να είναι από 40 έως 70 ετών, να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό, η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση, από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *