Δωρεάν κλινική εξέταση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα από το «Ερρίκος Ντυνάν»

errikosntynan_1350903728464.medium.jpg

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ειδικό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ), προσφέρει το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου), με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και την προώθηση της ιδέας της πρόληψης στον καρδιολογικό τομέα.

Ειδικότερα, την εβδομάδα από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, τα Καρδιολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου, κατάρτισαν και προσφέρουν – κατόπιν ραντεβού – πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.

Ειδικότερα, παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους καρδιολόγους, καθώς και δωρεάν Ηλεκτροκαρδιογράφημα. Για μια ολοκληρωμένη διαγνωστική εξέταση, όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει, απαραιτήτως, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε αιματολογικό έλεγχο (Γενική Αίματος – Σάκχαρο – Ουρία- κρεατινίνη – LDL -HDL – ολική χοληστερόλη – SGPT – SGΟT). Διαφορετικά μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις κατά την επίσκεψή τους στο ΕΝΗC, με χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους (ΕΟΠΥΥ), χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Επιπλέον, επί ενδείξεων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, οι εξεταζόμενοι στο ΕΝΗC θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε Τεστ Κοπώσεως και Triplex Καρδιάς, χωρίς ιδία συμμετοχή, με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα.

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *