Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον Δήμο Πειραιά

601492_1277965692413.medium.jpg

Δωρεάν εξετάσεις θα μπορούν να κάνουν όσοι δημότες του Πειραιά επιθυμούν, για τον ιόν HIV και τις ηπατίτιδες B και C. Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το αγαθό της υγείας, υποδέχεται την Κινητή Μονάδα της ΜΚΟ «PRAKSIS», για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δημότες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα ανώδυνων, ανώνυμων και εμπιστευτικών εξετάσεων τη δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα, στον πεζόδρομο της Δραγάτση, τις ώρες 18:00-21:00, αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.

Η διενέργεια του προαναφερόμενου τεστ υλοποιείται σε ένα προστατευμένο για τον εξεταζόμενο περιβάλλον, όπου πραγματοποιείται και συμβουλευτική πριν και μετά από την καθεαυτή εξέταση.

«Θα ήθελα να βεβαιώσω ότι η πρόληψη αποτελεί μια βασική προτεραιότητα για τον Δήμο μας, με πολλές δράσεις εκ μέρους μας, αλλά και με τη συμβολή και άλλων φορέων. Καλώ λοιπόν τους δημότες μας να επωφεληθούν από το πρόγραμμα, συγχαίροντας ταυτόχρονα την PRAKSIS για την πρωτοβουλία της», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης.

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *