Δωρεάν εξετάσεις σε «Ερρίκος Ντυνάν» και «Παπαγεωργίου»

hospital1-656x410.jpg

Δωρεάν κλινική εξέταση προσφέρει το Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπονδυλικής Στήλης (16 Οκτωβρίου).

Ειδικότερα θα παρέχεται δωρεάν κλινική εξέταση -κατόπιν ραντεβού- για τις εξής παθήσεις: Πόνος στη μέση (οσφυαλγία-ισχιαλγία), που ενδεχομένως αντανακλά και στα πόδια, πόνος στον αυχένα, που ενδεχομένως αντανακλά και στα χέρια, κεφαλαλγίες, πόνος στο πρόσωπο. Επιπλέον, για όσους εξεταζόμενους κρίνεται αναγκαία η διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας για την ακριβή διάγνωση της πάθησης, αυτή θα πραγματοποιείται με τη χρήση ΕΟΠΥΥ, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-6972494, εσωτερικό 7494 (ώρα 09.00 έως 15.00), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση aspanou@dunant.gr, από σήμερα έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ημέρα ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό με δωρεάν εξέταση για τον κερατόκωνο και την Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας διοργανώνει η Β’ Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ. του Γ.Ν. «Παπαγεωργίου» στις 8 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης.

Οι δωρεάν εξετάσεις θα παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι, από τις 15:30 έως τις 20:00 στο χώρο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων (Α στάση, Οφθαλμολογικά Ιατρεία) του Νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *