Δωρεάν εξετάσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ

keelpno.medium.jpg

«Μετρήσεις ζωής» ονομάζει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) τις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις που ξεκίνησε σε πολλές πόλεις της χώρας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, καθηγητής Χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνουν σπιρομέτρηση, οφθαλμολογικό έλεγχο, μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c) και έλεγχο αρτηριακής πίεσης.

Ήδη πραγματοποιούνται στη Λαμία, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2015, στον χώρο του Γ’ ΚΑΠΗ, στην οδό Τυμφρηστού 58, από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα των επόμενων δωρεάν εξετάσεων περιλαμβάνει τις πόλεις:

Κοζάνη 6-7 Οκτωβρίου

Ηράκλειο 13-15 Οκτωβρίου

Πύργος 3 – 4 Οκτωβρίου

Σέρρες 9-10 Νοεμβρίου

Αθήνα 2- 4 Δεκεμβρίου

Αιγάλεω 8-9 Δεκεμβρίου

Στη Λαμία, όπου συνεχίζονται και σήμερα οι εξετάσεις παραβρέθηκε χθες και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία και δράση, ενώ ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα εμβολιαστούν τα παιδιά των ρομά της περιοχής, έπειτα από συνεννόηση και πρωτοβουλία του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον δήμο Λαμιέων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *