Διευθυντής σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός

To κουβάρι της υπόθεσης με τον δίγαμο γιατρός που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε κάνει ψεύτικο πολιτικό στη Χαλκίδα άρχισε να ξετυλίγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι  αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΚΠΑ και διευθυντής σε μεγάλη καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί ΕΔΕ σε βάρος του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε στο φως η αποκάλυψη πως ο γιατρός είχε κάνει γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα που δεν είχε καμία ισχύ, προκειμένου να έχει δύο συζύγους, μια στην Αθήνα και μία στην Κρήτη.

Η… Αθηναία σύζυγός του, κατέφυγε στο δημαρχείο για να ακυρώσει το γάμο και τότε αποδείχθηκε οτι ήταν φτιαχτός.

Αν και υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι, πουθενά δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, υποψιάστηκαν οτι ήταν πλαστογραφημένο.

Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Από την έρευνα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο «σύζυγος» και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ  ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά. Επί τέσσερα σχεδόν χρόνια, ζούσε με τη «σύζυγο» στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην πραγματική σύζυγο και στα παιδιά του, στην Κρήτη.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η κομπίνα και πως πλαστογραφήθηκαν τα έγγραφα.

Διαβάστε ακόμη...