Βαθύς καθαρισμός χωρίς χημικά!

2B39F9E493E2CA7FE3F789472C201E00.jpg

  Θέλετε υγιεινή καθαριότητα χωρίς χημικά; Τότε τα ατμοσυστήματα της Kärcher είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ο ατμός είναι πολύ αποτελεσματικός για την απομάκρυνση ρύπων και δεν απαιτεί χημικά καθαριστικά. Σκοτώνει το 99,99% των κοινών οικιακών βακτηρίων στις σκληρές επιφάνειες του σπιτιού. Αποτρέπει αλλεργίες από χημικά καθαριστικά.

Ο ατμός εκτοξεύεται από το «πιστόλι ατμού» με ελεγχόμενη ροή. Φτάνει και στις πιο μικροσκοπικές χαραμάδες και επιφάνειες, διαλύοντας και τα πιο επίμονα σωματίδια σκόνης. Κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια ζώα. Διαθέτουν υψηλά στάνταρτς ασφαλείας και βαλβίδα ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων. Είτε χρειάζεστε ένα μικρό και ευέλικτο ατμοσύστημα είτε ένα μεγαλύτερο με συνεχή παροχή ατμού χωρίς διαλείμματα η Kärcher έχει τη λύση.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα ατμοσύστημα;

Τα ατμοσυστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού. Σε σκληρές επιφάνειες, στην κουζίνα, το μπάνιο, την τουαλέτα, σε τζάμια, καθρέφτες, ευαίσθητες επιφάνειες επίπλων και επίσης για σιδέρωμα και την περιποίηση υφασμάτων. Εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή για εσάς και τα παιδιά σας!

Επομένως, ο καθαρισμός με ατμό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, υγιεινός και οικολογικός.

karcher4.jpg

karcher3.jpg

karcher2.jpg

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

ka1.jpg  Karcher Greece

ka2.jpg  Karcher Greece

ka3.jpg  www.karcher.gr

ka4.jpgOnline shop

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *