Αυτή είναι η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Coca-Cola, Nestlé και Unilever μετά τις απειλές για δηλητηρίαση προϊόντων τους

Σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το οποίο αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων τους οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé και Unilever ενημερώνουν ότι, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, «προχωρούμε άμεσα σε προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:

– Hellmann’s Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml)

– Pummaro «κλασικό» και «πιο συμπυκνωμένο» (χάρτινη συσκευασία των 500g και 520g αντίστοιχα)

– Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)

– Nestea Ice Tea Λεμόνι (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)

– Coca-Cola Light (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)».

«Από την πρώτη στιγμή, είμαστε σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η ασφάλεια των καταναλωτών μας αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας».

Διαβάστε ακόμη...

  • Ευστάθιος Ζωγραφάκης

    Δεν αρκεί η απόσυρση των συγκεκριμένων προιόντων. Θα πρέπει να γίνει εκτεταμένη έρευνα και σε άλλα προιόντα, διότι αν ισχύει αυτή η επιμόλυνση, κανείς δεν μας βεβαιώνει ότι οι δράστες είναι ειλικρινείς και επιμόλυναν μόνο τα συγκεκριμένα προιόντα και όχι και πολλά άλλα, όπως επίσης ότι υπάρχει και η πιθανότητα να μην έκαναν καμιά επιμόλυνση, αλλά διέδωσαν ψευδείς πληροφορίες, προκειμένου να βλάψουν τις συγκεκριμένες εταιρείες. Από την πλευρά του κράτους και των εταιρειών δεν αρκεί η απόσυρση των συγκεκριμένων προιόντων, αλλά σε όλα τα αποσυρόμενα θα πρέπει να γίνει χημική ανάλυση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έγινε στην πραγματικότητα επιμόλυνση και αν ναι, σε ποιό βαθμό και με ποιά ακριβώς χημικά. Πάνω από όλα είναι η υγεία των πολιτών και αυτό θα πρέπει να διαπιστωθεί και να προστατευθεί.