Ασπίδα στον ήλιο το υδρολυμένο πόσιμο κολλαγόνο

 
Γνωρίζουμε καλά τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας του δέρματος μας: το χρόνο, την ηλιακή ακτινοβολία την κακή διατροφή και το κάπνισμα.


Ιδιαιτέρως τώρα το καλοκαίρι οι υπεριώδεις ακτίνες, κατά τ’ άλλα ευεργετικές και απαραίτητες για πολλές μεταβολικές διαδικασίες, απειλούν τον οργανισμό μας με συνεχείς οξειδώσεις. Δρουν ενάντια σε βασικές κυτταρικές δομές όπως είναι οι πρωτεΐνες, τα νουκλεϊκά οξέα και τα φωσφολιπίδια. Συντελούν δηλαδή σε μια πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων.

Πώς μπορούμε να θωρακίσουμε λοιπόν την υγεία μας ενώ ταυτόχρονα θα χαιρόμαστε το μαυρισμένο δέρμα μας, λαμπερό και λείο;

Προστατεύοντας και στηρίζοντας τις πρωτεΐνες του δέρματος. Η πιο σημαντική είναι το κολλαγόνο, που καταστρέφεται άμεσα από την ηλιακή ακτινοβολία. Πολύ απλά εμείς όσο περισσότερο εμπλουτίζουμε τον οργανισμό μας με κολλαγόνο, τόσο καλύτερα τον προστατεύουμε από τον ήλιο.

Συγκεκριμένα, το υδρολυμένο κολλαγόνο, λόγω της ιδιαίτερής του σύνθεσης που του επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιμοποιείται άμεσα από τον οργανισμό μας, είναι η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε. Κι αυτό γιατί χαρίζει την απαραίτητη και συνεχή ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα μας που με την έκθεση στον ήλιο ολοένα και περισσότερο χάνονται.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/07/fetcher_10.jpeg

Ταυτόχρονα οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες ορισμένων βιταμινών είναι αναντικατάστατες. Ο ρόλος τους είναι να πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, κύρια αιτία πολλών βλαβών των κυττάρων μας.

Η συμβουλή του καλοκαιριού φέτος για πλήρη προστασία και υπέροχο μαύρισμα είναι συνδυασμός υδρολυμένου πόσιμου κολλαγόνου εγκεκριμένης ποιότητας και προέλευσης , αντιοξειδωτικών βιταμινών και βέβαια ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας.

Προσωπική επιλογή μου, για τη λήψη κολλαγόνου είναι το Collagen Pro-Active, το μοναδικό κολλαγόνο σε πεπτίδια, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών Β (που βοηθάνε την απορρόφησή του αλλά και το μαύρισμα του οργανισμού), μαγνήσιο και πυρίτιο, ευεργετικά, τόσο για την εξωτερική μας ομορφιά, όσο και για την υγεία του σώματος!

Έχουμε τον ωραιότερο ήλιο στον κόσμο, ας τον χαρούμε με ασφάλεια!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Γράφει η Βεσλεμέ Ραλλού, φαρμακοποιός
farmakeio191@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες:

www.collagenpower.gr

www.facebook.com/DrinkCollagen?ref=ts&fref=ts

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *