Αλκαλικό νερό: Ενισχύστε το μεταβολισμό σας τις γιορτές

Βοηθήστε τον μεταβολισμό σας, ειδικά σε περιόδους που κατανάλωσης περισσότερης γλυκόζης όπως αυτή των εορτών, πίνοντας αλκαλικό νερό.

Σε αυτούς που το έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής συγκαταλέγονται αστέρες του Χόλιγουντ, διακεκριμένοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βελτιώνει την υγεία, ενισχύει το ανσοποιητικό σύστημα και δρα ενάντια στη γήρανση λόγω των αντιοξειδωτικών συστατικών του.

Ειδικότερα το αλκαλικό νερό:

-Αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα όξινα κατάλοιπα και τις τοξίνες που σωρεύονται σε αυτό από το περιβάλλον, τις τροφές και τα κατάλοιπα φαρμάκων.

-Προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το νερό μετασχηματίζεται και απορροφάται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας σούπερ ενυδάτωση στο σώμα.

-Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Το ιονισμένο αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.

-Βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της κακής διατροφής, του άγχους και της έκθεσης σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Από όξινο το pH του σώματος γίνεται αλκαλικό, που είναι και το ζητούμενο για ένα υγιές άτομο.

-Ενισχύει το ανοσοποιητικό μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπευτεί.

Πως να φτιάξετε αλκαλικό νερό

Θα πρέπει να αποκτήσετε μια συσκευή αλκαλοποίησης νερού. Η πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση είναι η αγορά του Alkaline Water Bottle. Θα το βρείτε από την επίσημη αντιπροσωπεία της Alkaline στην Ελλάδα. ( εδώ το  επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα)

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *