Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών

newsbi.jpg

Εκτεταμένη έρευνα για τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών κάνουν αρκετοί άντρες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς σκέφτονται ότι αυτή την εποχή θα έχουν αρκετό χρόνο να διαθέσουν για την ανάρρωσή τους. Τα καλά νέα είναι ότι η καινούρια εκδοχή της μεταμόσχευσης μαλλιών με την ακούρευτη μέθοδο FUE γίνεται χωρίς να προηγηθεί ολικό κούρεμα. Επομένως δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια είτε στη δότρια είτε στη λήπτρια περιοχή και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις υποχρεώσεις σας χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Όπως εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός σε θέματα τριχωτού και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα, η ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE είναι η πιο εξεζητημένη παραλλαγή της σύγχρονης μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE (μεταμόσχευση μαλλιών με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων). «Με την ακούρευτη συνεδρία μπορούμε να κάνουμε εμφύτευση μαλλιών χωρίς να απαιτείται πλήρες κούρεμα και ξύρισμα που χρειάζεται στην κλασική μέθοδο. Η τεχνική αυτή δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τους. Όμως είναι εξίσου αποτελεσματική και γι’ αυτό προσελκύει διαρκώς περισσότερο κόσμο που είναι πολυάσχολος».

Μάθετε πώς γίνεται η ακούρευτη συνεδρία:

Η διαδικασία της ακούρευτης συνεδρίας ακολουθεί τα βασικά χαρακτηριστικά της κλασικής μεθόδου FUE. Ο γιατρός αφαιρεί ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύει ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη. Η διαφορά στη διαδικασία της ακούρευτης συνεδρίας είναι πως το μήκος των μαλλιών παραμένει άθικτο και τα τριχοθυλάκια που εμφυτεύονται καλύπτονται από τα υπάρχοντα μαλλιά, άρα δεν υπάρχει καμία αισθητική αλλαγή της εικόνας. Η φύτρωση των νέων μαλλιών γίνεται σταδιακά ξεκινώντας από τον δεύτερο μήνα και ολοκληρώνεται έπειτα από ένα χρόνο. Επειδή η διαδικασία θεωρείται πιο δύσκολη ως προς την τεχνογνωσία που απαιτείται, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η μέθοδος είναι πιο χρονοβόρα από την κλασική FUE για την παραγωγή του αριθμού τριχοθυλακίων που εξάγονται εύκολα και γρήγορα με την κλασική τεχνική. Ωστόσο, ο χρόνος ανάρρωσης είναι σαφώς ταχύτερος.

Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *