Αδυνάτισμα: Τρεις «ανώδυνες» στρατηγικές για να πετύχεις το στόχο σου

Η απώλεια βάρους δεν είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία όταν πρέπει να εστιάζετε στον περιορισμό του φαγητού και την εντατική άσκηση. Δεν χρειάζεται όμως να είναι τόσο δύσκολη. Η ενσωμάτωση απλών αλλαγών στην καθημερινή σας ζωή, μπορεί να φέρει απίστευτα αποτελέσματα.

Δείτε τρεις ανώδυνες στρατηγικές απώλειας βάρους που μπορείτε να υιοθετήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας:

Προσθέστε, μην αφαιρείτε

Δεν έχετε καμιά ελπίδα να αδυνατίσετε αν τρώτε πίτσες και παγωτά, οπότε αυτές τις τροφές πρέπει να τις αποκλείσετε από την καθημερινότητά σας. Η αλλαγή νοοτροπίας όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά: Ανακαλύψτε όλες τις υγιεινές τροφές που μπορείτε να απολαμβάνετε όσο κάνετε δίαιτα και προσθέστε τις στην καθημερινότητά σας και μην «κολλάτε» σε όλες τις απαγορευμένες τροφές που δεν έχουν θέση σε μία διατροφή για απώλεια βάρους.

Σηκωθείτε από τον καναπέ

Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι οι επιπτώσεις της καθιστικής ζωής μπορεί να αποβούν ακόμη και θανατηφόρες. Εκτός αυτού, όταν είστε όρθιοι ή κινείστε, «καίτε» περισσότερες θερμίδες. Προσπαθήστε να εκμεταλλεύεστε όλες τις ευκαιρίες προκειμένου να στέκεστε όρθιοι, όσο ασήμαντες και αν σας φαίνονται: ενώ τρώτε πρωινό, περιμένετε για μια συνάντηση ή τσεκάρετε τα mail σας.

Εύκολη πρόσβαση σε υγιεινές τροφές

Η τοποθέτηση υγιεινών τροφών σε εμφανές σημείο, είναι σημαντική όταν κάνετε δίαιτα. Βάλτε τα φρέσκα μήλα, τις μπανάνες, τα αχλάδια, τα πορτοκάλια και τα αβοκάντο σε ένα μπολ στο πάγκο της κουζίνας.
Αδειάστε τα ντουλάπια από πατατάκια, μπισκότα και άλλες θερμιδικές «βόμβες» και τοποθετήστε μπάρες με πρωτεΐνη, ξηρούς καρπούς και σπιτικά σνακ που δεν ξεπερνούν τις 100 θερμίδες ανά μερίδα.
Όταν ανοίγετε το ψυγείο, φροντίστε να βρίσκονται μπροστά υγιεινά τρόφιμα, όπως καρότα και γιαούρτια. Στόχος είναι η εύκολη και άμεση πρόσβαση σε υγιεινές τροφές, προκειμένου να αποφύγετε να ενδώσετε σε άλλους πειρασμούς.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *