Ο ζεόλιθος σύμμαχος για τον οργανισμό

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η δύναμη της φύσης τάσσεται στην υπηρεσία της υγείας και εν προκειμένω της … αποτοξίνωσης και του αδυνατίσματος.

Ο ζεόλιθος είναι το φυσικό φίλτρο που θα καθαρίσει τον οργανισμό σας από όλες τις βλαβερές ουσίες που τον βλάπτουν και «μπλοκάρουν» το μεταβολισμό. Πρόκειται για ένα φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό και το όνομά του, που σημαίνει «πέτρα που βράζει», το πήρε λόγω της ιδιότητάς του να αποβάλλει νερό με τη θερμότητα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι σαν συμπλήρωμα διατροφής, θα τραβήξει σαν σφουγγάρι τα βλαβερά συστατικά που συγκεντρώνονται στο σώμα, τα οποία θα αποβληθούν με την διαδικασία της ούρησης.

Ο ζεόλιθος συμβάλλει στην αποβολή των βαρέων μετάλλων από το σώμα και βοηθά σημαντικά όσους κάνουν δίαιτα, αφού βοηθά στην αποβολή των βλαβερών ουσιών (τοξινών), που συσσωρεύονται στο σώμα λόγω της απότομης απώλειας λίπους.

Τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι. Ζεόλιθο Θράκης θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε μορφή δισκίου.

Καλό είναι, πάντως, πριν τον καταναλώσετε, να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *