Οι πιο καινοτόμες ιδέες για την επίλυση προβλημάτων υγείας

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, με στόχο την εύρεση καινοτόμων ιδεών για τη λύση σημαντικών προβλημάτων υγείας σε όλο τον κόσμο, … βρίσκεται στην τελική του φάση.

Η Boehringer Ingelheim και ο οργανισμός Ashoka Changemakers ανακοίνωσαν πως έχουν επιλέξει τους 13 φιναλίστ του «Making More Health», όπως είναι και η ονομασία του διαγωνισμού.

Το κοινό τώρα καλείται να ψηφίσει και να αναδείξει τους τρεις νικητές, οι οποίοι θα λάβουν από 10.000 δολάρια ως χρηματικό έπαθλο για να υλοποιήσουν την ιδέα τους. Η ψήφος του κοινού, μπορεί να δοθεί μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, στη σελίδα του διαγωνισμού changemakers.com/morehealth καθώς και από τη σελίδα των Changemakers στο Facebook.

Οι 13 φιναλίστ επιλέχθηκαν από περισσότερες από 470 συμμετοχές και αντιπροσωπεύουν την καινοτομία και την ελπίδα σε όλο τον κόσμο καθώς οι λύσεις τους θα βελτιώσουν τον τομέα της υγείας.

O στόχος του διαγωνισμού είναι να εντοπίσει και να υποστηρίξει τις καινοτομίες που μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον του τομέα της υγείας προς όφελος των ατόμων, των οικογενειών και των κοινοτήτων. Οι συμμετοχές απευθύνονται στον ευρύ τομέα της υγείας και της περίθαλψης, από την πρόληψη και τον τρόπο ζωής μέχρι τη διάγνωση και την θεραπεία.

Οι νικητές του «Making More Health» θα ανακοινωθούν στις 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *