Ημερίδα «Γυναίκα & Μαστός Προληψη & Θεραπεία» στη Κεφαλονιά

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου & ιδιαιτέρως των γυναικών στην ημερίδα «Γυναίκα & Μαστός» που διοργάνωσε η Σοφία Λουκέρη το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο «Ο Κέφαλος» στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να παραμένει όρθιος δεδομένου ότι το ενδιαφέρον της ημερίδας ήταν τόσο που παρέμειναν από την έναρξη μέχρι το τέλος τη ημερίδας.

Οι ομιλητές κατά γενική ομολογία ήταν κατανοητοί και πληροφόρησαν με τον πλέον απλό τρόπο τον κόσμο για τις δυνατότητες της επιστήμης καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις της τόσο στον τεχνολογικό τομέα όσο και στην ηθική συμπαράσταση που πρέπει να παρέχετε στις συγκεκριμένες μονάδες.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολής Κεφαλληνίας, της δημοτικής αρχής & του ιατρικού χώρου της Κεφαλονιάς όπως ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σάββας Σαββαόγλου, κ. Νίκος Παπαδάτος, κ. Νίκος Ανουσάκης, κ. Σπύρος Σολωμός, κ. Αλέξανδρος Μοσχονάς, κ. Άγγελος Κωσταντάκης, κ. Άγγελος Μαρκέτος, κ. Παναγής Βανδώρος, κα Μαρία Κουνάδη κ.ά.

Μεγάλο παρών έδωσαν στην ημερίδα φοιτητές της επαγγελματικής σχολής βοηθών νοσηλευτών καθώς ο διευθυντής της σχολής κ. Σπύρος Σακαλής συμμετείχε και στην διοργάνωση της ημερίδας μαζί με τον υπεύθυνο του τομέα υγείας του δήμου κ. Βαγγέλη Κεκάτο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθησαν και συμμετείχαν και ιδιαιτέρως στις φοιτήτριες της νοσηλευτικής σχολής που βοήθησαν για την διεξαγωγή της ημερίδας, στον ιατρικό σύλλογο Κεφαλονιάς & στον πρόεδρο του κ. Πανταζή Πανταζόπουλο, στο Δήμο Κεφαλονιάς & τους εργαζόμενους του Δημοτικού Θεάτρου, στα ΜΜΕ που πρόβαλλαν και κάλυψαν την ημερίδα. Επίσης ευχαριστώ το «ΛΑΣΣΗ Hotel», το ταξιδιωτικό γραφείο του κ. Γιώργου Τελώνη στην Πάτρα & το εστιατόριο «Συρτάκι».

Τέλος εκφράζοντας και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην ημερίδα αισθάνομαι την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή κ. Ζωγράφο Γιώργο, διευθυντή της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών «Ιπποκράτειο» Γ.Ν.Α. και σε όλη την επιστημονική ομάδα, καθώς και στη διακεκριμένη συνάδερφο μου κα Ροδοπούλου Βίλλυ (πλαστική χειρουργός) που τίμησαν με την συμμετοχή τους την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, εξαντλήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης της ημερίδας. Όσοι τυχών δεν έλαβαν & το δήλωσαν θα τους σταλούν ταχυδρομικώς & όσοι δεν δήλωσαν αλλά επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του γραφείου μου.

Σοφία Λουκέρη
Χειρουργός – Οδοντίατρος
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Τηλ: 210.8230422 – 26710.26166 – 6944.626161

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *