Γίνε «Οικοδέσποινα με στόχο»

Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο» οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ … και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους».

Η ομάδα της Εκστρατείας θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευγενία Μανωλίδου και οι κολυμβήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Βάρης- Βάρκιζας έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους ΕλισάβετΚωνσταντινίδου, Λυδία Παπαϊωάννου, Μιμή Ντενίση και τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Πόλο.

Γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τηλεφωνήσεις στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30.

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *