Αδυνατίστε χωρίς… δίαιτα

Πολλοί από σας θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, ειδικά αυτά που πήρατε τις γιορτές, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε … τον εαυτό σας να κάνει δίαιτα.

Μην απελπίζεστε!

Με μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας μπορείτε να χάσετε τα λίγα παραπανίσια κιλά, που σας κάνουν να χάνετε το κέφι σας!

– Όσο πιο αργά τρώτε τόσο το καλύτερο για σας! Εάν αφιερώσετε ένα 20λεπτο σε κάθε γεύμα, να είστε σίγουροι ότι έχετε λιγότερες πιθανότητες να πάρετε κιλά.

– Όσοι πιο πολύ κοιμάστε, τόσες περισσότερες θερμίδες καίτε. Μία ώρα ύπνου παραπάνω από τις ώρες που κοιμάστε, θα σας βοηθήσει να χάσετε τα παραπανίσια κιλά.

– Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σε καθημερινή βάση αποτοξινώνει τον οργανισμό από καθετί περιττό.

– Η σούπα θα πρέπει να ενταχθεί απαραιτήτως στο διαιτολόγιό σας, αφού κόβει την όρεξη και είναι ιδανική για να την τρώτε τις βραδινές ώρες.

– Όσοι είχατε την συνήθεια να τρώτε σάντουιτς με μπέικον, πρέπει να την κόψετε. Δύο φέτες μπέικον προσθέτουν στην σιλουέτα σας πολλές θερμίδες.

– Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά, ακόμη και τα αναψυκτικά.

– Μία έξυπνη κίνηση, είναι να πίνετε τους χυμούς σας σε ψηλά και λεπτά ποτήρια. Έτσι θα καταναλώνετε το 25%-30% λιγότερο χυμό, σόδα, κρασί ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα.

– Το πράσινο τσάι, μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες.

– Όσες γυναίκες κάνουν γιόγκα, είναι πειθαρχημένες και στις ποσότητες φαγητού που καταναλώνουν. Τρώνε ελάχιστα και όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *