«Είμαι όπως τρώω…»

Τα παιδικά δημητριακά honey cheerios της nestlé, στοχεύοντας στη σωστή εκπαίδευση των μικρών τους φίλων σε θέματα διατροφής, συμμετέχουν … και στηρίζουν, για τη νέα σχολική χρονιά 2011-2012, το πρόγραμμα διατροφικής διαπαιδαγώγησης «Είμαι όπως τρώω», που υλοποιεί το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για τέταρτη χρονιά.

Εκατοντάδες μαθητές Δημοτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα, μέσα από την επίσκεψή τους στον «Ελληνικό Κόσμο», θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι «κρύβεται» στα τρόφιμα, να συνθέσουν τις δικές τους γευστικές δημιουργίες, καθώς και να ανακαλύψουν την αξία της τροφής και της ισορροπημένης διατροφής, παρέα με τα αγαπημένα τους δημητριακά honey cheerios.

Τα παιδιά παρακινούνται από τους ειδικούς Μουσειοπαιδαγωγούς να συνεργαστούν μεταξύ τους, να παρατηρήσουν, να ερευνήσουν και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες με θέμα τη διατροφή. Το πρόγραμμα «Είμαι όπως τρώω», αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του «Ελληνικού Κόσμου», που έχει ειδικά σχεδιαστεί από το Μουσειοπαιδαγωγικό-Εκπαιδευτικό Τμήμα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά, με μοναδικό στόχο να τα διδάξει πώς να τρέφονται σωστά, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Τώρα τα παιδικά δημητριακά honey cheerios της nestlé, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», δίνουν αξία στο πρωινό των παιδιών σας και στηρίζουν την καλλιέργεια του υγιεινού τρόπου ζωής κάθε μικρού τους φίλου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *