Τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες

μελέτη.

Φρένο στις εξαντλητικές δίαιτες βάζουν οι ΗΠΑ, αφού ανακάλυψαν το μάνγκο που αδυνατίζει. Το εξωτικό φρούτο, γνωστό και ως αφρικανικό μάνγκο, έχει σαρώσει σε πωλήσεις στην Αμερική, ειδικά σε άτομα με περιττά κιλά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Lipids in Health and Disease», οι άνδρες και οι γυναίκες που εισήγαγαν το αφρικάνικο μάνγκο στην καθημερινή διατροφή τους, με τη συμπλήρωση 28 ημερών έχασαν 3.990% περισσότερο βάρος από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Πέρα από την απώλεια βάρους, οι εθελοντές που παίρνουν εκχύλισμα του φρούτου αυτού 30 λεπτά πριν από τα γεύματά τους, έχασαν ένα εκπληκτικό μέσο όρο 6,1 εκατοστών από την περίμετρο της μέσης τους, καθώς και 1,8 ίντσες (4,6 εκατοστά) από τα ισχία τους, ενώ παράλληλα σημειώθηκε σημαντική πτώση στα επίπεδα της χοληστερόλης LDL, των τριγλυκεριδίων και στα επίπεδα της γλυκόζης.

Η μελέτη δείχνει ότι είναι απόλυτα ασφαλές αφού μειώνει την LDL χοληστερόλη και την επικίνδυνη τριγλυκερίτιδα 1 καθώς και αποτελεσματικό, αφού μόλις σε ένα μήνα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα φρούτο που συμπληρώνει το τρίπτυχο της επιτυχίας: ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και προσιτή τιμή!

Διαβάστε ακόμη...

  • Dimitrios Papadopoulos

    Ναι καλά, ας τρώω εγώ σαν γουρούνι μια κατσαρόλα φαγητό και άμα φάω μάνγκο αμερικάνικο μετά θα αδύνατίσω. Η Λϋση για το αδυνάτισμα είναι μία και μοναδική και θα παραμείνει η ίδια για πάντα : όταν παίρνεις περισσότερες θερμίδες απ αυτές που καις, βάζεις κιλά, όταν παίρνεις λιγότερες χάνεις, για αυτό λοιπόν ή περιορίστε το φαγητό ή κάψτε περισσότερες θερμίδες, και αφήστε το μάνγκο και τα μαντζούνια για αδυνάτισμα για αυτούς που έχουν λεφτά για πέταμα.

  • chrisa oikonomou

    Παρακαλω πολυ , ποσα κιλά μπορώ να χάσω σε ένα μηνα κάνοντας κανονική διατροφή και πωσ πρέπει να το τρώω. Ακόμη μπορούν να το πάρου και άτομα που παίρνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα που όπωσ ξέρετε αυτά βάζουν επιπλέον κιλά στον οργανισμό; Απαντήστε , όσο το δυνατον γρηγορότερο δυνατο.